torstai 12. joulukuuta 2019

Tyhjennyspalvelu, muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere Pirkanmaa kuolinpesistä muuttoihin

Tyhjennyspalvelu, muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere Pirkanmaa kuolinpesistä muuttoihin

Tyhjennys- ja muuttotiedustelut / tilaukset: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin whatsup: 044-3380291

Morjesta Arvo Asiakas esimerkkivastaus asiakastiedusteluun ilman kohdetta näkemättä

Tyhjennyspalvelu kattaa sekä purkamisen paku+ peräkärryyn + kaatopaikalla uudestaan tyhjäykset (siinäkin lajitteluineen oma aikansa), sekä poistuma
Ohessa video tyhjennyspalvelultamme:

Huomiotavaa vuodenvaihteen ja loska-ajan muutoissa

Kohde hissitön talo 3 krs = Hitaampaa, vaarallisempaa loska-aikaan portaat eivät useinkaan kuivat.

Paku + kuomullinen peräkärry ja 2 miestä tekee homman mistä hinnoittelu. Hinta on vuosien kokemuksen mukaan varovainen, ei ylimitoitettu. Monasti asiakkaat aliarvioivat siirtojen ajan ja siirtymät ja kun homma on ohi, sen itsekin toteavat. Ei ole sellaisia paikkoja usein että saat siirtolavan ikkunan alle ja heitellä ikkunasta tavarat.

Toinen vaihtoehto on että paikalle tulee siirtolava minne kärräämme kaikki 2 miehen työnä. Siirtolavalle verollisena tulee hintaa samoin äkkiä 250€-300€ (tai enempi riippuen osoitteesta)  + jätemaksut erikseen.

Tyhjennyspalvelu kattaa sekä purkamisen paku+ peräkärryyn + kaatopaikalla uudestaan tyhjäykset, sekä siellä erikseen jätemaksut välittömästi. 

Normaali työsuhteessa sekä kuski että apumies katsovat ajoajat myös työajaksi kaikkine toimineen. Muissa muuttopalveluissa laskutus lähtee siitä kun muuttoauto lähtee yrityksen pihasta. Itse olen aloittanut siitä kun asiakkaan pihassa + kaatiskeikat purkuineen matkat. (Joten veloitusperusteeni köykäisempi kuin kilpailijoilla)

Kuitti onnistuu tämän sähköpostin kautta, kun homma ohi.

Porraskanto on aina vaarallisempaa alaspain tuodessa kuin ylöspäin, sama juttu juostessa kun kaatuu ylämäkeen. Varsinkin kun vuodenaika on kurainen sohjoinen niin raputkaan eivät ole kuivat, monasti valot katoavat kesken purkamisen etc.
(Olen toiminut vuoden Tapiolasssa vakuutusasiamiehenä ja lukenut myös vakuutusoikeutta yliopistossa, joten tiedän riskit sekä konkreettisesti, että käytönnön kokemuksen kautta)

Ns nyrkkisääntö ihan hissillisissä taloissakin on turvallisesti 1 t per huone (sitä tavaraa on yleensä enemmän kuin pesukone ja pöytä)

Joten kaksiosta voi laskea 2 tuntia, kun pitää tulla portaita myöden niin kestää kauemmin kuin hissillä. = 3:s tunti + 1 tunti kaatisajoa + purkamiset kohteessa. = 4 tuntia. Kun huolella pakataan niin tämä voi riittää (näkemättä kohdetta)

Itse työstä vielä:
Mikäli varastoissa etc muissa paikoissa vielä runsaasti tavaraa aiempaan paku+peräkärryyn mahtumatta, niin toinen reissu tulee. + 100€ + jätemaksu ( käteisellä sekin ennen lähtöämme kohti kaatopaikkaa ja lastausta)

Jos siinä on omaisia auttamassa niin toki se voi nopeampaankin mennä, mutta sekajätteestä maksut määräytyvät paku + peräkärry äkkiä 100€ pintaan jos / kun vaa`alle mennään. Lisäksi ne tavarat pitää purkaa jätteen mukaan kaatopaikalla, eikä vain ns kipata johonkin.

Tämä arvio lienee realistinen yhden kuorman osalta paku + kuomullinen peräkärry tyhjäyksineen, lajitteluineen kaatopaikalla (aikaa sielläkin menee, harva sitä huvikseen siellä aikaa tappaa)
Arvio 4 t = 400€
+ 70€ siirtymä
+ 100€ jätemaksut
= 570€ ( näkee paremmin paikalla kohteessa mikä on jätteen laatu ja määrä) 
= Käteisellä aloittaessamme kohteessa.

Maksutapa on pääsääntöisesti heti, kun pitää myös omat velvoitteensa tässä yhteiskunnassa maksaa heti. Kaatopaikkamaksutkin pitää maksaa heti.

Ohessa kaatopaikkavideo yön mustasta hämäryydestä:

--------------------------


Kuva itsenäisyyspäivältä 6.12.2019. Silloin ei kannettu kuin soihtuja Hietaniemen sankarihaudoille viime sotiemme uhreille sovjet moskovan oblastia vastaan. Tervetuloa jatkossa muutkin 612-kulkueeseen. Isänmaa on vaatinut uhrinsa kunakin aikana. Näin tänäkin päivänä. Valitettavasti.
----------------
https://tyhjennyspalvelu.blogspot.com/
------------


Raivaamme piha- ja puutarha-alueita mm liikakasvustoja poistaen puiden kaadoista alkaen

Teemme myös erilaisia piha- ja puutarhatöitä koira-aitojen teoista puiden kaatoihin, maanmuokkauksiin, ruohikoiden, pensasaitojen, kuusiaitojen leikkauksiin. 


Tarvittavat tavarat haemme asiakkaan lukuun ja teemme tarvittaessa asiakkaan kanssa yhteistyössä tai toisen apumiehen. Tilanteen mukaan edetään. 

Tilaukset aina: Talonmiespalvelu@gmail.com


----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti